over dit blog

Jaaaaren geleden maakte ik een keer een rabarbertaart. Die was zo vreselijk lekker, dat mijn kinderen het er nu nog steeds kwijlend over hebben. Helaas kook ik altijd een beetje op de gok en op gevoel, ja, en kijkend naar wat ik op voorraad heb en wat dringend op moet enzo, en ook helaas weet ik na het koken dan ook niet precies hoeveel van wat ik heb gebruikt. Soms is dat best jammer, bijvoorbeeld in het geval van die ontzettend lekkere taart die ik daarna nooit meer precies hetzelfde heb kunnen maken.

Nu heb ik me voorgenomen om wat vaker te noteren wat ik precies doe als ik iets bak, en wat is makkelijker dan dat online te bewaren - hier dus. En dan gelijk maar een paar niet-geschoten-altijd-mis affiate links erbij. Superleuk als jullie er aan zouden denken om als je iets bij Bol gaat bestellen om dat dan via zo'n link te doen; je merkt er verder niks van, en eh .. ja ... ik wel :-)

Als je iets uit dit blog overneemt vind ik het wel leuk als je naar het orginele artikeltje linkt. Ja, en als je de volgende keer dat je iets bij bol koopt even aan mij denkt en via mijn link naar Bol.com gaat ipv zelf bolpuntcom in te typen - maar dat vind ik sowieso leuk ;-P

Geen opmerkingen:

Een reactie posten